Trobada d'InteRed Catalunya i Comitè d'InteRed a Palma de Mallorca.

10 de desembre de 2020Naixement de P. Poveda

3 de desembre

Celebrem el naixement de Pedro Poveda  el 3 de desembre de lany 1874.  Ens trobem en pregària virtual (via Zoom) a les 16:30h. 

Des de la Seu Internacional de la Institució Teresiana ens ofereixen aquest vídeo per pregar amb Pedro Poveda. Cliqueu aquí o la imatge >>Cicle de conferències, Tardor 2020.Festa de Sta Teresa de Jesús,  15 octubre 2020.

Membres i persones col.laboradores i amigues de la Institució Teresiana d'Aragó, Balears i Catalunya ens vàrem reunir el dijous 15 d'octubre a les 18:30h per a una pregària, via Zoom,  amb textos de Santa Teresa.

 


Festa de Victoria Díez,  12 d'Agost de 2020.

 

CELEBREM LA VIDA I TESTIMONI DE FE DE VICTORIA DÍEZ.

 

 

Des de la seu de la Institució Teresiana a Córdoba, (Espanya), lloc on reposa el seu cos, ens inviten a celebrar l'aniversari del seu martiri compartint una pregària i una visita en imatges. 

 

La beata Victoria Díez i Bustos de Molina, exercia com a mestre d'una escola pública en el poble d'Hornachuelos (Córdoba) quan va esclatar la Guerra Civil a Espanya, al juliol de1936.  L'11 d'agost fou detinguda amb diversos homes del poble i afusellada el dia 12, tot confessant la seva fe. Tenia 33 anys.

 

Victoria fou beatificada per Joan Pau II en 1993, junt a Pedro Poveda.  Avui en dia Victoria és recordada i celebrada i recordada en molts llocs diversos del mon on s'admira la seva tasca com a mestra jove i compromesa, model  de vocació laïcal, vivint la seva vocació a la santedat en la vida ordinària, com a membre de la Institució Teresiana.

 

(Cliqueu sobre la imatge o aquí >>  per accedir a un vídeo sobre la seva cripta a Córdoba).

 

 


Festa de Sant Pedro Poveda, 28 juliol 2020.

 

Gratitud i Unitat 

 

Membres de la Institució Teresiana, amics, famílies, alumnes i antics ens vàrem unir des de les 00:00 al Japó fins a les 23:59 en la costa sud-est dels Estats Units per celebrar la vida i la tasca de Sant Pedro Poveda amb ocasió de la seva festa.

 

Les restriccions a les reunions presencials degut al Covid-19 van fer sorgir l’oportunitat de compartir aquesta trobada en línia amb la participació de gent de diferents parts del mon.

 

Ens vàrem aplegar en aquest dia en torn a Sant Pedro Poveda cercant les seves empremtes i llavors d’esperança. Vàrem celebrar i agrair la seva vida, acollir el repte de seguir sembrant, anunciant, treballant i  lliurant la vida en la tasca.

 

Des dels diversos llocs del mon amb diverses llengües i expressant la unitat en la diversitat, la nostra celebració es va fer pregària universal a través de la imatge, la música, la paraula i el silenci recollits en aquest vídeo. 

 

(Cliqueu la imatge o aquí >>. Trobareu el vídeo després de la petita introducció) 

 


Activitats per a joves, estiu 2020.

Amb el cap i el cor

en el moment present,

com ens diu Pedro Poveda, 

atesa la situació de pandèmia,

les activitats per a joves proposades per la Institució Teresiana per a aquest estiu 2020 s'han reinventat. 

més informació >>

 "Debates y encrucijadas". 15,16,18 juny 2020.

 

Curs en línia per analitzar algunes de les principals discussions que sorgeixen, a diferents nivells, com a conseqüència de l'impacte del Covid-19 a nivell global i la crisi social, econòmica i política que ha generat la pandèmia. 

 

Professor: Oscar Mateos.  
Línea de investigación: Conflictos y construcción de la pazCooperación internacional al desarrollo

 

Sessions: 15, 16 i 18 de juny de  18:45 a 20:00

Sessió 1.  Entendre l'escenari global: transformacions i reptes després de 30 anys de globalització

Sessió 2.  Una gran conversa global: debats, Cruïlles i dilemes enmig de la pandèmia

Sessió 3.  Cap a una espeleologia de l'esperança: Quin projecte humanista per al segle XXI?

 

 

Estructura de les sessions: 1 hora i 15 minuts, amb 30-35 minuts de

presentació (utilitzant algunes diapositives si fos necessari) i 40-45 minuts de preguntes i discussió amb els assistents.

 

Més informació >>                                                              Inscripció >>

 


Aniversari de l'Aprovació Pontificia de la I.T.


LA SINGULARITAT DE L'ESPERIT

DE CRIST.

Carta de l'any 2020.

Maite Uribe.

 

Cliqueu damunt la imatge per accedir al contingut.

 Entrades 2019  >>


Web Internacional

Web Espanya

Pedro Poveda